Shtetet më të mira të SHBA për pronën tregtare

Në këto kohë ekonomike, duket sikur vendimet për dhënien me qira ose blerjen e pronës tregtare për përdorim biznesi do të ishin të rastësishme ose të rrezikshme në rastin më të mirë. Megjithatë, ka mundësi të bollshme në mbarë vendin për të fituar zona të mahnitshme dhe marrëveshje për hapësira zyre me qira ose me qira. Në të gjithë Shtetet e Bashkuara Verilindore në vende të tilla si Nju Xhersi dhe Minesota, mundësitë e pronave komerciale janë të shumta. postimi i aksioneve pa pagesë Tirane Qender

Vetëm pak orë larg Manhatanit, New Jersey krenohet me një mori avantazhesh për të tërhequr biznese të reja. Kompanitë e teknologjisë së lartë, farmaceutike dhe kërkimore janë të shumta në të gjithë një shtet që ende mund të pretendojë për shkretëtirën e pacenuar që është pak jashtë mjediseve urbane me universitetet historike si Princeton dhe Rutgers thjesht një hedhje guri. Vendndodhjet në të gjithë shtetin janë lehtësisht të arritshme për eksitimin dhe shpejtësinë e Nju Jorkut duke e bërë Nju Xhersin edhe më tërheqës për popullatat që punojnë me strehimin e tij më të përballueshëm dhe shkollat ​​e mira se fqinji i tij më magjepsës.

Minesota ekziston si më shumë se thjesht qytetet binjake të Minneapolis dhe St. Brenda shtetit, ka pasur një rritje të fortë të vazhdueshme të vendeve të punës që pengon tendencat kombëtare. Zona e qyteteve binjake plus periferitë e saj po tërheqin kompani të reja dhe të gjalla që kanë rritur prestigjin e të gjithë shtetit. Së bashku me strehim të përballueshëm dhe shkolla të mira, zhvillimi i biznesit të Minesotës pritet të rritet gjatë gjithë vitit.

Aq e gëzueshme, e gjerë dhe gjithëpërfshirëse siç dëshmon kënga e tij jozyrtare shtetërore “Trëndafili i verdhë i Teksasit”, Teksasi ka parë rritje të madhe ekonomike me hyrjen e firmave të teknologjisë së lartë si Dell dhe IBM duke krijuar një atmosferë strehimi të përballueshëm dhe shkolla të mira diplomimi i lartë i të cilave normat garantojnë kthime të rëndësishme pozitive në të ardhmen në zhvillimin dhe krijimin e biznesit.

Me një klimë të butë, Teksasi ka gjithashtu jetë të bollshme nate, strehim të përballueshëm, histori të pasur kulturore, të gjitha brenda një shteti që është aq madhështor dhe i gjerë sa një buzëqeshje Teksasi.

Me një industri në rritje Bioscience dhe një peizazh që përfshin pamje vërtet spektakolare, Kolorado është një vend i avancuar për marrjen me qira të hapësirave për zyra. Industritë e teknologjisë së lartë si Hewlett-Packard, Agilent Tech të shoqëruara me firma si Kodax e bëjnë shtetin malor shkëmbor tërheqës për punonjësit e mundshëm. Teknologjia dhe biznesi i gjelbër do të rritet brenda shtetit për shkak të kontratës së fundit federale të Kolorados për projektin e tyre të energjisë diellore, e bëjnë zonën edhe më tërheqëse për bizneset e reja. Kolorado ka një normë diplomimi mbi mesataren kombëtare duke krijuar një grup të ditur punonjësish të mundshëm.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *